Schneider Autóház Kft. | Aktuális ajánlatok

Szálljon be, és tapasztalja meg a jövőt minden érzékével. A BMW i3, amely színültig van innovatív technológiákkal, magabiztosan küzdi le a hétköznapok kihívásait. A jármű összekapcsolja Önt a külvilággal, naprakészen tartja a történéseket illetően,
mindig szervezetté teszi az életét és olyan messzire viszi el, amennyire csak kívánja. A BMW i3 mindig kész az indulásra – és arra, hogy új utakat fedezzen fel. Teszi mindezt stílusosan, a felvillanyozó vezetési élményhez méltóan trendteremtő dizájnnal.
BMW i

ZÁRTVÉGŰ LÍZING

Az új BMW i3 már havi bruttó 120 000 Ft-tól elérhető zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióval,
1 500 000 Ft állami támogatással. A megadott havi induló lízingdíj 60 hónapos futamidő,
13 113 000 Ft bruttó vételár, 5 065 800 Ft bruttó saját erő, bruttó 1 500 000 Ft állami támogatás esetén BMW i3 120 Ah tisztán elektromos, modellre vonatkozik. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik.

Az ajánlat 2018. december 17. és 2019. december 31. között, vagy visszavonásig megrendelt új, 120 Ah-s BMW i3 modellre (2018. novemberi gyártástól) érvényes. A konstrukciónál kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A THM induló értéke 3,92%, amelynek a meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figye­lembevételével történik. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően

kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatlábváltozás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízing Feltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén

A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A további részleteket megtalálja a hivatalos BMW Márkakereskedéseknél az Ajánlatkérés gombra kattintva. A vissza nem térítendő támogatásról szóló pályázati kiírás – annak részletes, további feltételeivel – a http://e-mobi.hu és a www.kormany.hu oldalakon érhető el.

BMW i3 (120 Ah teljesítményű akkumulátorral felszerelt) átlagfogyasztás (az elektromos autók állami támogatásáról szóló pályázati kiírásnak megfelelő, tisztán elektromos meghajtású modellek esetén): 0 l/100 km, CO2-kibocsátás: 0 g/km.

BMW i

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

A BMW i3 CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása(2)
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 13,1
Elektromos hatótáv, km (kombinált): 310–285
Gyakorlati elekromos hatótáv, km: akár 260

A BMW i3s CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása(2):
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 14,6 - 14.0
Elektromos hatótáv, km (kombinált): 285–270
Gyakorlati elekromos hatótáv, km: akár 260

A BMW i3s CO₂-kibocsátása és villamosenergia-fogyasztása(2):
Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 0
CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 0
Villamosenergia-fogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 14,6 - 14.0
Elektromos hatótáv, km (kombinált): 285–270
Gyakorlati elekromos hatótáv, km: akár 260

Az itt szereplő fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

A (2) felső indexszel megjeltölt modellek esetében feltüntetett adatok előzetes, hivatalosan egyelőre meg nem erősített értékek.

Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO₂-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO₂-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „Handbook of fuel consumption, the CO₂ emission and power consumption of new passenger cars“ című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html weboldalról letölthető brosúrából kaphat.