Schneider Autóház Kft. | Aktuális ajánlatok

Évszakváltások idején tényleg érdemes felfedezni a tájat. Az esős és hideg idő pedig nem lehet visszatartó tényező. Meg kell ragadni a lehetőséget arra, hogy felfedezzük a körülöttünk lévő világ varázslatosabbik oldalát. A kínálatunkban megtalálható minden, amivel biztosan tarthatja a kijelölt irányt, és amivel

utazása minden egyes pillanatából kihozhatja a legtöbbet – függetlenül attól, hogy hová viszi az útja. Ismerkedjen hát meg a BMW Service szolgáltatásaival, a BMW komplett téli kerékkészletekkel, valamint a BMW őszi és téli tartozékokkal, amelyek egytől-egyig tökéletesen illenek az Ön BMW-jéhez.

EREDETI BMW KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK ÉS TARTOZÉKOK.

A vezetési élmény nem ismer olyat, hogy rossz idő.

Azon vezetők számára, akik újfajta abroncsmintázatra, valamint ősszel és télen is optimális tapadásra vágynak, különleges szezonális ajánlatokat állítottunk össze a csillagjelölésű, a prémium gumiabroncs-gyártó vállalatokkal (pl. a Dunloppal, a Goodyearrel, a Michelinnel és a Pirellivel) szoros együttműködésben kifejlesztett gumiabroncsokra alapozva. A BMW csillagjelölésű gumiabroncsok finoman futnak, optimálisan tapadnak és magas fokú biztonságot nyújtanak. Ami teljesen egyértelmű: az eredeti BMW téli keréktárcsák és gumiabroncsok nem kompromisszumot jelentenek, hanem állásfoglalást.

BMW keréktárcsák és gumiabroncsok
BMW keréktárcsa- és gumiabroncs-tartozékok
17" BMW V-küllős 618 könnyűfém keréktárcsa, Reflex ezüst, komplett téli kerékkészlet részeként

17" BMW V-küllős 618 könnyűfém keréktárcsa, Reflex ezüst, komplett téli kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, 17" méretű, Reflex ezüst fényezésű, V-küllős 618 BMW könnyűfém keréktárcsák markánsan sportos megjelenést kölcsönöznek a járműnek. A gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet részeként elérhető, hólánc-kompatibilis, 7,5J x 17 méretű keréktárcsák 225/55 R17 97H gumiabroncsokkal szereltek. EU gumiabroncs-jelölés

18" BMW V-küllős 684, Orbit szürke, komplett téli kerékkészlet részeként

18" BMW V-küllős 684, Orbit szürke, komplett téli kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, Orbit szürke, 18" méretű V-küllős 684 BMW könnyűfém keréktárcsák markánsan sportos vonással gazdagítják a jármű külső megjelenését. A gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorral ellátott komplett télikerék-készlet 8J x 18 méretű, 245/45 R18 100V XL defekttűrő gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában. EU gumiabroncs-jelölés

19" BMW könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 635 kétszínű (Óarany, fényesre esztergált), komplett téli kerékkészlet részeként

19" BMW könnyűfém keréktárcsa, V-küllős 635 kétszínű (Óarany, fényesre esztergált), komplett téli kerékkészlet részeként.

Az elegáns, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált, Óarany V-küllős 635 könnyűfém keréktárcsák extravagáns külsővel ruházzák fel a járművet. A gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett téli kerékkészlet elöl 8J x 19, hátul 9J x 19, 245/40 R19 98V XL RSC, illetve 9J x 19, 275/35 R19 100V XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal szerelt keréktárcsákat foglal magában. EU gumiabroncs-jelölés

BMW kerékőrrendszer

BMW kerékőrrendszer.

A prémium minőségű, extrém módon megbízható kerékőrrendszer négy darab fényesre esztergált, speciális BMW kódolású kerékőrcsavart foglal magában. A csavarok kizárólag a csomaghoz járó speciális szerszámmal oldhatók, ily módon azok szavatolják a legmagasabb szintű lopásvédelmet.

BMW Comfort hóláncok

BMW Comfort hóláncok.

Az egyszerűen felszerelhető BMW Comfort hóláncok gondoskodnak a lehető legjobb tapadásról. Mivel a hóláncok tökéletesen felfekszenek a gumikra, nincs szükség külön keréktárcsa-védelemre, az integrált acélgyűrű pedig rendkívüli módon megkönnyíti a felszerelést.

M Performance gumitároló zsákok

M Performance gumitároló zsákok.

Exkluzív versenyhangulat a garázsban: Az M Performance gumitároló zsákok mind a vezetőt, mind a járművet óvják a szennyeződésektől. A megerősített fogantyúknak köszönhetően kényelmesebben mozgathatók a kerekek. A speciális jelölés jóvoltából könnyen beazonosítható, hogy hova való az adott kerék. A tárolózsákok sportos M Performance dizájnnal rendelkeznek.

BMW „úszó” kerékagyvédő sapka.

BMW „úszó” kerékagyvédő sapka.

A BMW logóval ellátott, „lebegő” kerékagyvédő sapka nem fordul el a kerékkel, hanem mindig vízszintesen áll. A kerékagyvédő sapka a 112 mm átmérőjű rögzítőfurattal rendelkező BMW könnyűfém keréktárcsákra szerelhető fel.

BMW szelepsapkák logóval.

BMW szelepsapkák logóval.

A kitűnő minőségű alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. A szelepsapkákon BMW logó látható.

BMW szelepsapkák M logóval

BMW szelepsapkák M logóval.

A kitűnő minőségű alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. A szelepsapkákon M logó látható.

BMW gumiabroncs-javító készlet.

BMW gumiabroncs-javító készlet.

Az intuitív módon használható BMW gumiabroncs-javító készletnek köszönhetően egy esetleges defekt esetén újra egyszerűen menetképessé tehető a jármű. A készlet segítségével kijavíthatók – a gumiabroncsok méretétől függetlenül – a futófelületén keletkezett, 4 milliméternél kisebb sérülések, ami lehetőséget biztosít a legközelebbi BMW márkaszervizbe való eljutásra.

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCS-SZERVIZ

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCS-SZERVIZ.

Jó tudni, hogy a fontos dolgok a legjobb kezekben vannak.

Megfelelő gumiabroncsok a hideg hónapokra: térjen be hozzánk egy BMW gumiabroncs-szervizre – amelynek keretében nemcsak a kerekeket cseréljük le, hanem megmérjük a profilmélységet és ellenőrizzük a fékeket is. Ajánlatunk maximálisan ügyfélbarát: a leszerelt nyári gumiabroncsokat megtisztítjuk és egészen a következő tavaszig tároljuk.

> Szervizidőpont-foglalás

EREDETI BMW GUMIABRONCSOK CSILLAGJELÖLÉSSEL.

Minőség, felhasználói élmény és biztonság – ezek az elsőrendű szempontok, amikor a kerekekről és a gumiabroncsokról van szó.

A csillagjelölés mutatja, hogy az adott gumiabroncsot kifejezetten a BMW-nek gyártották – a legmagasabb BMW sztenderdeknek megfelelően. A gumiabroncsok fejlesztése már a jármű fejlesztésének korai szakaszában elkezdődik és akár három évig is eltart. A fejlesztési periódust átfogó tesztelési fázis zárja. A csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsok esetében a tesztek hat kritériumot vizsgálnak: biztonság, kopásállóság, kényelem, hatékonyság, valamint – BMW-specialitásként, a vezetési élmény zálogaként – futási stílus és sportos viselkedés. A gumiabroncsok fejlesztése válogatott prémium gyártókkal (pl. Dunlop, Goodyear, Michelin és Pirelli) közösen zajlik. Kérje hát BMW márkaszervizében a csillagjelöléssel ellátott gumiabroncsokat – amelyek precízen illeszkednek autója paramétereihez, alaposan kipróbáltak és biztonságosak.

BMW keréktárcsák és gumiabroncsok

EREDETI BMW GUMIABRONCSOK CSILLAGJELÖLÉSSEL
EREDETI BMW ŐSZI ÉS TÉLI KÜLSŐ TARTOZÉKOK.

Inspirációs forrás mindenütt, ahová csak néz.

Ha Ön valóban ki szeretné élvezni a téli időjárás nyújtotta örömöket, alaposan fel kell készülnie. Az eredeti BMW tartozékoknak köszönhetően ez nem jelenthet problémát. Élvezze hát a kényelmesebb vezetés előnyeit és fedezze fel azon tartozékok széles választékát, amelyeket arra terveztek, hogy az Ön ideális útitársai legyenek a téli kalandozások során.

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete, titánezüst oldalbetétekkel rendelkező, modern formatervű tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 420 liternyi tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a lopás ellen.

BMW tetőcsomagtartó.

BMW tetőcsomagtartó.

A bármelyik BMW tetőcsomagtartóval és tetőboxszal kompatibilis tetőkereszttartók tökéletesen egészítik ki a jármű összképét. Az egyszerűen, szerszámok nélkül felszerelhető tetőkereszttartók masszív konstrukciójuknak és lopásgátló zárrendszerüknek köszönhetően megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is.

BMW síléc- és snowboard-tartó, kihúzható.

BMW síléc- és snowboard-tartó, kihúzható.

A zárható BMW síléc- és snowboardtartón biztonságosan szállítható akár öt pár síléc vagy négy snowboard. Mivel a tartó oldalra kihúzható, az magasabb járművek esetében egyszerűbben pakolható. A bármilyen BMW tetőcsomagtartóval kombinálható tartón síbotok is elhelyezhetők.

BMW csomagtéri szőnyeg.

BMW csomagtéri szőnyeg.

A strapabíró, csúszásmentes felületű, vízálló, körben magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező, méretre szabott BMW csomagtéri szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete, „5”-ös számot mintázó minőségi rozsdamentes acél betéttel ellátott, tökéletesen méretre szabott szőnyeg tökéletesen belesimul a csomagtér összképébe.

BMW LED-es ajtóprojektorok.

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az innovatív BMW LED-es ajtóprojektorok, amelyek automatikusan aktiválódnak az ajtók kinyitásakor, egy cserélhető dián keresztül grafikát vetítenek ki a talajra, közvetlenül a jármű mellé. Számos különböző motívum érhető el a kivetítéshez, amely tökéletesen, egyedi stílusban világítja meg a belépőteret.

EREDETI BMW ŐSZI ÉS TÉLI BELSŐ TÉRI TARTOZÉKOK.

Egyedülálló belső értékek.

Nevükhöz méltó módon az eredeti BMW tartozékokat nagy gondossággal, a színtiszta teljesítményt szem előtt tartva tervezték meg. Tágítsa ki a rendelkezésre álló teret, érvényesítse a stílusát és fokozza a biztonságát – vagy tegye mindet egyszerre. Nincs is ennél egyszerűbb módja a biztonság és a sikk ötvözésének.

A Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW védőtok a 10,5" méretű Apple iPad™ Pro készülékekhez.

A Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW védőtok a 10,5" méretű Apple iPad™ Pro készülékekhez.

A védőtok optimális védelmet nyújt bármelyik 10,5" méretű iPad™ Pro készülék számára. A fekete szilikonborítás megbízhatóan óvja a tabletet a karcolásoktól és az ütésektől, amennyiben pedig azt a hozzá mellékelt kijelzővédő fóliával együtt használják, a készülék a fröccsenő víz ellen is védve van. A Travel & Comfor t rendszerhez tartozó univerzális tartókonzolba (amely külön vásárolható meg) helyezve a készülék állíthatóan és kényelmesen használhatóan rögzíthető az autó belső terében úgy, hogy még egy esetleges ütközés esetén sem mozdul el a helyéről.

BMW univerzális tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW védőtokban elhelyezett tabletekhez.

BMW univerzális tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez tartozó BMW védőtokban elhelyezett tabletekhez.

Az univerzális, állítható méretű tartó a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltségbe tartozó adapterhez rögzíthető hozzá. A tartó segítségével biztosan rögzíthető számos fajta, BMW védőtokba helyezett, 7–11" méretű Apple vagy Samsung márkájú tablet. A 360°-os szögben elforgatható tartó bármely pozícióban rögzíthető.

BMW univerzális akasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

BMW univerzális akasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

A Travel & Comfort rendszerbe tartozó, az ülésháttámlára helyezhető univerzális akasztóra ruhaneműk vagy könnyebb táskák függeszthetők, amelyek ily módon védve vannak a lábtérben esetlegesen rájuk kerülő szennyeződésektől. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az univerzális akasztó egyszerűen és ütközésvédelmi szem pontból biztonságosan rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező adapterhez.

BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

A BMW ruhaakasztó segítségével a különféle ruhadarabok az üléstámla hátoldalára függesztve szállíthatók. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az akasztó egyszerűen és ütközésvédelmi szempontból biztonságosan rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részé t képező adapterhez. A hotel (vállfa) funkció jóvoltából az akasztó az autón kívül is használható.

Négy évszakos BMW lábszőnyegek előre.

Négy évszakos BMW lábszőnyegek előre.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos lábszőnyegek megóvják a vezető és az első utas lábterét a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeken „5”-ös számot mintázó, rozsdamentes acélból készült betét látható.

BMW négy évszakos lábszőnyegek a hátul ülők számára.

BMW négy évszakos lábszőnyegek a hátul ülők számára.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos lábszőnyegek nemcsak a hátul ülők lábterét óvják meg a nedvességtől és a szennyeződésektől, hanem a lábbeliket is. A fekete szőnyegeken „5”-ös számot mintázó, rozsdamentes acélból készült betét látható.

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0.

A BMW Advanced Car Eye 2.0 egy rendkívül érzékeny, full-HD felbontású kamera, amely rögzíti a jármű előtt és mögötti történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben potenciálisan veszélyt jelentő incidenseket vagy rendellenes mozgásokat észlel a járművön kívül, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket a bból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.

BMW LED-es zseblámpa, tölthető.

BMW LED-es zseblámpa, tölthető.

Az elegáns dizájnnal rendelkező, rozsdamentes acélból készült BMW LED-es zseblámpa rendkívül alacsony energiafogyasztásával, hosszú, akár 3000 töltési ciklust is elérő élettartamával, valamint elképesztően nagy hatótávjával nyűgöz le. A nagy teljesítményű akkumulátor töltéséhez a lámpát elég bedugni valamelyik, a jármű fedélzetén található 12 voltos csatlakozóba.

AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK.

Kitűnő minőségű és kíméletes ápolás az Ön BMW-je számára.

Gondoskodjon autójáról. Mi a kezébe adjuk azokat az eszközöket, amelyek mindig remek kilátást biztosítanak és ragyogóvá teszik járműve megjelenését – elvégre a keréktárcsák eredetileg nem véletlenül fényesek.

AZ ŐSZ LEGIZGALMASABB RÉSZEI: M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK.

Tapasztalja meg az autóversenyzés bizsergető izgalmát az exkluzív BMW M Performance Parts tartozékok segítségével.

Az autóversenyzés mindent átható atmoszférája. A külön-külön is valóságos állásfoglalással felérő M Performance Parts tartozékokkal hamisítatlanul versenyautós karaktert kölcsönözhet a BMW-je számára. Mindebben az aerodinamika, a hajtáslánc, a külső dizájn, a műszerfal, a futómű és a kerekek kategóriáiba csoportosított tartozékok gazdag kínálata lesz a segítségére. Készen áll arra, hogy megtapasztalja, milyen is egy sportos egyéniség?

SZEMÉLYRE SZABOTT SZERVIZ.

Számtalan kedvező lehetőségre számíthat.

Élvezze felhőtlenül az év hideg hónapjai által nyújtott örömöket, kihasználva a BMW Service kitűnő minőségű szolgáltatásainak előnyeit, amelyeknek keretében szakértő munkatársaink viselik gondját autójának. A mi dolgunk, hogy biztosítsuk BMW-jének tökéletes állapotát, így Ön biztonságosan, a vezetési élmény legkisebb csorbulása nélkül autózhatja végig az őszt és a telet.

Személyre szabott szerviz
BMW Service 5+.

BMW Service 5+.

Az 5 évesnél idősebb járművekhez kínált BMW Service 5+ első rangú, az autója szükségleteihez optimalizált szervizszolgáltatást nyújt – átlátható és vonzó áron. A BMW márkaszervizen keresztül tehát BMW-je pontosan olyan szolgáltatást kap, amilyet megérdemel – amit azzal hálál meg, hogy még sokáig Önnel marad.

BMW Service Inclusive.

BMW Service Inclusive.

Olykor az ember nehezen őrzi meg a nyugalmát. Éppen az ilyen helyzetek számának csökkentésére hivatott a BMW Service Inclusive. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a kiválasztott szerződéses időtartam, illetve futásteljesítmény erejéig megkap minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást. Vagyis n em kell rejtett költségekkel számolnia. Így biztos lehet abban, hogy mit várhat a jövőtől: tökéletes szolgáltatásokat a BMW-jéhez, legyen az bármennyi idős. Ajánlatunkat bizonyára akkor is vonzónak találja majd, ha a BMW-jében már sok kilométer van.

Érintkezés nélküli BMW Service szolgáltatások

Érintkezés nélküli BMW Service szolgáltatások.

BMW Service – ott és akkor, ahol és amikor Ön szeretné. Ön kényelmesen, online foglalhat szervizidőpontot, illetve követheti nyomon a BMW számos szervizszolgáltatásának lebonyolítását. Mindennek köszönhetően pedig ideje nagy részét az élet valóban fontos dolgaira fordíthatja.

BMW kerék-/gumiabroncs-szerviz

BMW kerék-/gumiabroncs-szerviz.

Megfelelő gumiabroncsok a hideg hónapokra: térjen be hozzánk egy BMW gumiabroncs-szervizre – amelynek keretében nemcsak a kerekeket cseréljük le, hanem megmérjük a profilmélységet és ellenőrizzük a fékeket is. Ajánlatunk maximálisan ügyfélbarát: a leszerelt nyári gumiabroncsokat megtisztítjuk és egészen a következő tavaszig tároljuk.