Schneider Autóház Kft.

A BMW elektromos modelljeivel az emissziómentes közlekedés a mindennapok természetes részévé válik. Ezt autóink nagy hatótávolsága és gyors tölthetősége mellett a BMW Charging szolgáltatások teszik lehetővé, amelyek nem csak útközben kínálnak átfogó megoldást a töltésre, hanem az ön otthonában vagy vállalkozása telephelyén is.

Ezen megoldás részeként 2022. május 1-től minden újonnan rendelt BMW iX3 modell mellé 694 900 Ft értékű Smart Wallbox otthoni töltési csomagot adunk ajándékba. A csomag része egy okostöltő, konzultáció partnerünkkel, a Parkllel, valamint alapvető telepítési és beüzemelési munkálatok. Az ajánlat további részleteiről érdeklődjön bármely hivatalos BMW márkakereskedésnél.

OKOS TÖLTÉSI MEGOLDÁS OTTHONÁBA VAGY VÁLLALKOZÁSA TELEPHELYÉRE

BMW iX3 megrendelése esetén partnerünk, a Parkl által kínált legmodernebb otthoni töltési csomagot adjuk ajándékba, amely a részét képező töltő okos funkciói révén egy vállalkozás ügyfeleinek vagy munkavállalóinak igényeit is ki tudja szolgálni. A Parkl egyúttal gördülékeny telepítést is biztosít a csomag részeként. Mindez együtt garantálja az egyszerű és kényelmes töltőhasználatot.

circontrol

Circontrol WB eNext Elite T (powered by Parkl)

 • Akár 22 kW töltési lehetőség.
 • Csatlakozás WiFi hálózaton keresztül
 • Az elektromos töltő okos funkciói közé tartozik a távoli töltésindítás és leállítás, távoli elérés, monitoring, jogosultságok kezelése, riportok és statisztikák elérése
 • lehetőség további okos funkciók bekapcsolására, például töltés pontos elszámolása (munkáltatói elszámolás kezelése), összekapcsolás teljesítmény menedzsment rendszerrel.
Smart wallbox

Smart Wallbox csomag telepítéssel (22 kW) - powered by Parkl

Okos fali töltési lehetőség bármilyen jármű számára (max. 22 kW), okos funkciókkal kiegészítve a töltési élményért.

A telepítési csomag tartalma:

 • Circontrol WB eNext ELITE töltő
 • Konzultáció
 • Circontrol WB eNext ELITE telepítése és beüzemelése
 • 20 m 5x4 kábel elvezetése a falon
 • kívül 3x32A leágazás kialakítása az elosztóban

Circontrol WB eNext ELITE előnyeinek áttekintése:

 • Maximális töltési teljesítmény: 22 kW (a tényleges töltési teljesítmény függ az autó inverterétől)
 • Ipari sztenderdeknek megfelelő, biztonságos elektromos töltés ( B típusú fi relé, szivárgó egyenáram érzékelés)
 • Vízhatlan kialakítás (IPS4)
 • Falra szerelhető kivitel
 • RFID hozzáférés
 • Internet kapcsolat
 • Okos funkciók (pl. távoli töltésindítás és leállítás)

Opcionális:

 • Beépített kábel

A kép illusztráció. A Smart Wallbox csomagban foglalt alapvető telepítési és beüzemelési munkálatokon túl továbbiak merülhetnek fel ügyfelünknél a helyszín és a helyszíni elektromos hálózat adottságaitól, valamint a meglévő elektromos áramszolgáltatástól függően. Ezek költségét a csomag nem tartalmazza.

BMW iX3: Átlagfogyasztás: 0 l/100 km; CO₂-kibocsátás: 0 g/km

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás. * A WLTP mérési eljárás alapján megállapított érték

**Piacspecifikus ajánlat az EU területén a hivatalos BMW márkakereskedői hálózatból megvásárolt új járművekre vonatkozóan, a BMW Charging hálózatán belül

***A Németországban, Kínában, Japánban és az USA-ban élő ügyfelek várhatóan 2021 végén aktiválhatják személyi eSIM-kártyájukat a résztvevő szolgáltatókon keresztül

A 100 km megtételéhez elegendő áram vételezésének időtartama a villamosenergia-fogyasztás alapján került kiszámításra. Az értékek megállapításának alapját kezdeti 23 Celsius fokos akkumulátor-, illetve környezeti hőmérséklet képezi kikapcsolt kiegészítő energiafogyasztók (pl. ülésfűtés, kijelzők és klímaberendezés) mellett. A valóságos fogyasztási értékek eltérhetnek az itt feltüntetettektől (a vezetési profil, valamint a klimatikus és környezeti viszonyok függvényében). A fogyasztási adatok a legoptimálisabb WLTP szcenárión alapulnak.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.