Schneider Autóház Kft. | Aktuális ajánlatok

Legyen ez a nyár az Ön nyara. Az eredeti BMW tartozékok, a nyári keréktárcsák és gumiabroncsok, valamint a BMW Service és a BMW Charging szolgáltatások segítségével.

Már itt kopogtat a meleg – és a verőfény megannyi lehetőséget nyújt a változatos, felfedezésre váró vidék bebarangolására. Élvezze hát a tekergőző kanyarokat, a friss levegőt és a táj látványát az eredeti BMW tartozékok segítségével. A BMW keréktárcsák és gumiabroncsok mindenkor gondoskodnak az optimális utazási élményről. Nekik, valamint a BMW Service és a BMW Charging szolgáltatásainak köszönhetően Ön biztonságosan érheti el úti célját. Az átélt pillanatok ily módon egy megszakítás nélküli élményfüzérré állnak össze, amely maga a kaland.

Online katalógus

EREDETI BMW NYÁRI TARTOZÉKOK
EREDETI BMW NYÁRI TARTOZÉKOK.

Mindig szívesen fordítjuk az arcunkat a nap felé.

Ha azt szeretné, hogy ez a nyár valóban az Öné legyen, alaposan fel kell készülnie rá. Például azzal, hogy gondosan megtervezi az utazást és beszerez annyi tárolási eszközt, amennyiben kényelmesen elférnek a kedvenc nyári időtöltéséhez szükséges alkalmatosságok. Használja hát ki a nagy választékban kínált belső téri és külső eredeti BMW tartozékok előnyeit, amelyekkel felvértezve BMW-je is ideális társává válik abban, hogy megvalósíthassa életének egyik legnagyszerűbb nyári vakációját.

Belső téri BMW tartozékok
Külső BMW tartozékok
Négy évszakos BMW lábszőnyegek előre.

Négy évszakos BMW lábszőnyegek előre.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított peremű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeket kitűnő minőségű rozsdamentes acélbetét díszíti.

BMW üléstámlára helyezhető táska Antracit/kék színben.

BMW üléstámlára helyezhető táska Antracit/kék színben.

Ideális megoldás arra az esetre, amikor gyermekek utaznak a fedélzeten. A táska, amelynek felületéről könnyen letörölhetők a rúgásnyomok, az első ülés háttámlájához rögzíthető. A különböző méretű, zárható zsebekkel, valamint külön palacktartó rekesszel ellátott tároló alkalmatosságban kényelmesen elfér sokféle úti kellék. A könnyen hordozható táska használaton kívül összehajtható.

11 colos Apple iPad Pro™ készülékekhez való BMW biztonsági tartó a Travel & Comfort rendszerhez

11 colos Apple iPad Pro™ készülékekhez való BMW biztonsági tartó a Travel & Comfort rendszerhez

A BMW védőtok hatékonyan óvja a 11" méretű iPad™ Pro készülékeket. A fekete szilikonborítás megbízhatóan védi a tabletet a karcolásoktól és az ütésektől, amennyiben pedig azt a mellékelt kijelzővédő fóliával együtt használják, a készülék a fröccsenő víz ellen is védve van. A Travel & Comfort rendszerhez tartozó uni verzális tartókonzolba (amely külön vásárolható meg) helyezve a készülék pozíciója állítható, így az kényelmesen használható – ráadásul még egy esetleges ütközés esetén sem mozdul el a helyéről. *7,9" méretű Apple iPad mini 4, 10,5" méretű Apple iPad Pro, 9,7" méretű Apple iPad Air 1, 9,7" méretű Apple iPad Air 2, 9,7" méretű Apple iPad Pro, 9,7" méretű Samsung Galaxy Tab A, valamint 9,7" méretű Samsung Galaxy Tab S2 készülékekhez is elérhető.

BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

A BMW ruhaakasztó segítségével a különféle ruhadarabok az üléstámla hátoldalára függesztve szállíthatók. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az akasztó egyszerűen és ütközésbiztos módon rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz. A hotel (vállfa) funkció jóvoltából az akasztó az autón kívül is használható.

BMW csomagtéri szőnyeg.

BMW csomagtéri szőnyeg.

A méretre szabott BMW csomagtéri szőnyeg hatékonyan óvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A mindegyik oldalán magasított peremű, robusztus, csúszásmentes felületű, vízálló anyagból készült szőnyeg optimális védelmet nyújt. A fekete, elegáns dizájnnal rendelkező tartozék tökéletesen simul bele a csom agtér látványába. A kitűnő minőségű rozsdamentes acélból készült, BMW logós betét még értékesebbé teszi a kiegészítőt. A helyére pontosan illeszkedő, a jármű egyedi karakterét kiemelő szőnyeg ideális választás a külön megvásárolható négy évszakos BMW lábszőnyegekhez.

BMW adapterkábel Apple iPhone/iPod™ készülékekhez.

BMW adapterkábel Apple iPhone/iPod™ készülékekhez.

A tömör fém csatlakozókkal ellátott adapterkábel személyre szabott zenei élmény megvalósítását teszi lehetővé a járműben. Az Apple iPod™ és iPhone™ készülékek a jármű fedélzeti rendszerébe integrálhatók a kábel segítségével, amely egyúttal a töltésről is gondoskodik. Az USB adapternek köszönhetően tehát egyszerűen, az autó hangszóróin keresztül játszhatók le a készüléken tárolt zenék. A külső zenei források az iDrive kontrollerrel, a kormánykeréken lévő multifunkciós gombokkal vagy a rádió kezelőszerveivel vezérelhetők.

BMW Advanced Car Eye 3,0.

BMW Advanced Car Eye 3,0.

A BMW Advanced Car Eye 3.0 egy kitűnő minőségű, QHD felbontású kamera, amely rögzíti a jármű előtt és mögött zajló történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben rendellenes mozgásokat észlel a jármű közvetlen közelében, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokume ntálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.

BMW dupla USB töltőadapter A és C típusú csatlakozódugókhoz.

BMW dupla USB töltőadapter A és C típusú csatlakozódugókhoz.

A dupla USB töltőadapter pillanatok alatt csatlakoztatható a szivargyújtóhoz. Az eszköz segítségével egyszerre két mobil eszköz tölthető egyszerűen és kényelmesen. A nagy, 2 x 3 amperes töltőáram 2 x 18 watt maximális töltési teljesítményt tesz lehetővé, így a töltés rendkívül gyors. A túlmelegedést beépített elektroni ka akadályozza meg. A Power Delivery töltési technológiával ellátott USB-C port különböző profilokkal rendelkezik, amelyek a készülék paramétereihez igazítják a rendelkezésre bocsátandó áram mennyiségét és a töltőfeszültséget. A technológia egyszerre gondoskodik a lehető legoptimálisabb töltésről és az akkumulátor védelméről.

Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás.

Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás.

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: A BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomásnak köszönhetően az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. A mobiltelefon stabilan és biztonságosan helyezhető el a töltőállomáson. Egy különlegesen okos megoldás: az integrált powerbank kiemelhető a helyéről, így az autón kívül is lehetővé válik a vezeték nélküli töltés.

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A modern formatervű, zárható, fekete BMW tetőbox plusz 420 liternyi tárolóhelyet biztosít. A tekintélyes befogadóképességű, könnyen felszerelhető tetőbox az összes BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis. A doboz külső héja ütésálló, UV-stabilizált ABS műanyagból készül. A mindkét oldalról nyitható, ezért egyszerű en pakolható doboz oldalanként hárompontos központi zárral ellátott, amely hatásos védelmet nyújt a tolvajok ellen. A 19 kg tömegű box mind az ütközésvédelem, mind a működési biztonság, mind pedig a tartósság tekintetében megfelel a BMW szigorú követelményeinek.

BMW tetőcsomagtartó.

BMW tetőcsomagtartó.

A multifunkciós tetőcsomagtartó-rendszer bármilyen BMW tetőcsomagtartó-toldattal és tetőboxszal kombinálható. A rendkívül egyszerűen felszerelhető tetőcsomagtartó masszív konstrukciójával és a lopás ellen hatékonyan védő zárrendszerével megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági elvárásoknak is. A jellegzetesen BMW- s dizájnnal rendelkező tetőcsomagtartó ideális módon simul bele a jármű megjelenésébe és általános formatervébe.

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A BMW vonóhoroghoz illeszthető BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartót arra tervezték, hogy azon biztonságosan legyen szállítható két kerékpár/e-bike. A könnyű, ugyanakkor masszív acél/alumínium, 60 kg maximális teherbírású tartórendszeren két, legfeljebb 130 centiméteres tengelytávú kerékpár helyezhető el. A kerékpártartó eg y kézzel működtethető gömbfej-rendszerrel, levehető támasztókarokkal, valamint a kerekek rögzítésére szolgáló, egyszerűen használható reteszelő rendszerrel ellátott. A tartó lebillenthető, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető. A legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelelő Pro 2.0 hátsó kerékpártartó használaton kívül kisméretűre hajtható össze. Az eszközhöz külön vásárolható meg a harmadik kerékpár szállítását lehetővé tevő toldat és a hordtáska. A fentieket összegezve tehát a kerékpártartó ugyanúgy remek társ életének nagy vakációjához, mint egy rövid, a BMW-jével tett kiruccanáshoz.

A harmadik kerékpár szállítását lehetővé tevő bővítmény a BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartóhoz.

A harmadik kerékpár szállítását lehetővé tevő bővítmény a BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartóhoz.

A vonóhorogra szerelhető BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartóhoz kínált bővítmény lehetővé teszi egy harmadik kerékpár szállítását. A szállítórendszer egy kiegészítő kerékpártartósínt, valamint egy, a második és a harmadik kerékpárt összekapcsoló kart foglal magában.

BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK.

BMW ÜVEGTISZTÍTÓ ORGANIKUS GYÖMBÉRKIVONATTAL.

Az organikus gyömbérkivonatot tartalmazó BMW üvegtisztító a BMW i által inspirált Pure Care termékek sorába tartozik. A természetes összetevőkből álló szerrel még a makacs szennyeződések is hatékonyan, nyom nélkül távolíthatók el az üvegfelületekről.

EREDETI BMW NYÁRI KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.
EREDETI BMW NYÁRI KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

Nyári kerekek: kipipálva.

Ahogyan szeretné: amellett, hogy a széles választékban elérhető eredeti BMW keréktárcsák és gumiabroncsok még látványosabbá teszik a BMW-jét, Ön a legmagasabb szintet képviselő minőségükből is profitálhat. A BMW-je műszaki paramétereihez igazított gumiabroncsok fejlesztése a vezető gumigyártókkal (pl. a Bridgestone-nal, a Pirellivel és a Michelinnel) közösen zajlott. Bizonyos keréktárcsa-típusok pedig még a menettulajdonságokat is pozitív irányban befolyásolják: a legmodernebb gyártási eljárásoknak, a tömegcsökkentésnek, illetve a modellre szabottan elvégzett biztonsági és menetdinamikai teszteknek köszönhetően Ön mindig az élet napos oldalán járhat.

BMW keréktárcsák és gumiabroncsok
BMW „úszó” kerékagyvédő sapka
20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M.

20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M.

A kitűnő minőségű, 20" méretű, csillagküllős 748 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet feketére fényezettek és színes M logóval díszítettek. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9J x 20, 275/45 R20 110Y XL RSC, hátul 10,5J x 20, 305/40 R20 112Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 749 M.

22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 749 M.

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált 22" M Performance csillagküllős 749 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet feketére fényezettek és színes M logóval díszítettek. A TPMS érzékelőkkel ellátott komplett kerékkészletbe tartozó első kerekek: 9,5J x 22 keréktárcsák 275/35 R22 104Y XL gumiabroncsokkal. Hát só kerekek: 10,5J x 22 keréktárcsák 315/30 R22 107Y XL gumiabroncsokkal.

21" M könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 741 M, kétszínű.

21" M könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 741 M, kétszínű.

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált 21" BMW Y-küllős 741 M könnyűfém keréktárcsák Óarany színre fényezettek. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5J x 21, 275/40 R21 107Y XL RSC, hátul 10,5J x 21, 315/35 R21 111Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M.

19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M.

A kitűnő minőségű 19" M Performance Y-küllős 898 M könnyűfém keréktárcsák Frozen Gunmetal szürkére fényezettek és „M Performance” felirat látható rajtuk. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 19, 225/40 R19 93Y XL, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 96Y XL gumiabroncsokkal.

18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M.

18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M.

A kitűnő minőségű, 18" M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet feketére fényezettek és M logóval díszítettek. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 7,5J x 18, 225/45 R18 95Y XL RSC, hátul 8,5J x 18, 255/40 R18 99Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

19" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 793, kétszínű, Óarany

19" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 793, kétszínű, Óarany

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált 19" BMW duplaküllős 793 könnyűfém keréktárcsák Óarany színre fényezettek. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 19, 225/40 R19 93Y XL RSC, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 96Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

BMW „úszó” kerékagyvédő sapka.

BMW „úszó” kerékagyvédő sapka.

A BMW logóval ellátott, BMW „úszó” kerékagyvédő sapka nem fordul el a kerékkel, hanem mindig függőlegesen áll. A kerékagyvédő sapka a 112 mm átmérőjű rögzítőfurattal rendelkező BMW könnyűfém keréktárcsákra szerelhető fel.

BMW szelepsapkák logóval.

BMW szelepsapkák logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. Négy szelepsapkából álló készlet. A szelepsapkákon BMW logó látható.

BMW szelepsapkák M logóval.

BMW szelepsapkák M logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. A szelepsapkákon M logó látható.

M Performance gumitároló zsákok.

M Performance gumitároló zsákok.

Exkluzív versenyhangulat a garázsban: az M Performance gumitároló zsákok mind a vezetőt, mind a járművet megkímélik a szennyeződésektől. A megerősített fogantyúk jóvoltából a kerekek kényelmesen mozgathatók. A speciális jelölésnek köszönhetően könnyen beazonosítható, hogy hova való az adott kerék. A kerekekre egyszerűe n és gyorsan ráhúzható zsákok a jellegzetes M Performance dizájnt viselik magukon. A zsákokban mind a nyári, mind a téli komplett kerekek biztonságosan, jól elkülönítve, sportos stílusban tárolhatók a következő kerékcseréig.

BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK.

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCS-SZERVIZ.

Mindig megfelelő gumiabroncsokkal induljon útnak. Váltson nyári gumikra és állíttassa be azok nyomását a szakembereinkkel – kitűnő ár-érték arányú szolgáltatásunk keretében.

Foglaljon online szervizidőpontot most

EREDETI BMW CHARGING TARTOZÉKOK.

Nyári érzéssel csordultig töltve: én így járom a világot.

Ha teljesen felkészülten szeretné várni a nyarat, ne csak a megfelelő tartozékokat szerezze be, hanem töltekezzen fel energiával is. Fedezze hát fel az eredeti BMW Charging tartozékokat, amelyek tökéletesen kiszolgálják elektromos autójának igényeit. Tegye ezt azért, hogy ez a nyár tényleg az Ön nyara legyen.

BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK TAVASZRA ÉS NYÁRRA.

Különleges nyári ismertető jegyem.

Ez itt az Ön nyara – ideje hát, hogy kiragyogjon a sokaságból. A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális szintű egyediséggel és hamisítatlanul versenyautós karakterrel ruházhatja fel BMW-jét. Tegye hát igazi látványossággá a BMW-jét ezen a nyáron, amely tényleg szóljon csak Önről – mindenféle kompromisszum nélkül.

BMW Service.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Egyszeri vásárlás. Hosszú távú megtakarítás. Ezt nyújtja a BMW Service Inclusive. Spóroljon meg jelentős összegeket egyszeri alkalommal fizetendő, vonzó árú szervizcsomagunk segítségével. Attraktív, egyszeri díj ellenében megvásárolható szervizcsomagunkkal jelentős megtakarítást érhet el ahhoz képest, mintha alkalmanként fizetne a szervizekért.

BMW TELESZERVIZ.

A BMW Teleszerviz jóvoltából Ön a legnagyobb biztonságban és kényelemben lehet akkor is, ha valamilyen, a szervizeléssel kapcsolatos kérdés merül fel. Legyen szó kisebb karbantartási munkákról vagy éppen segítségnyújtásról baleset vagy út menti meghibásodás esetén – a BMW Teleszerviznek és a BMW ConnectedDrive-nak köszönhetően Önnek szinte semmit nem kell tennie azért, hogy a megfelelő időben érkezzen a megfelelő segítség. BMW-je ugyanis automatikusan felismeri a saját szervizigényét és az összes vonatkozó járműadatot továbbítja szakembereinknek. Mindez lehetővé teszi a számunkra azt, hogy mindig a megfelelő intézkedéseket foganatosítsuk.

BMW Teleszerviz

BMW TELESZERVIZ.
SZEMÉLYES ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI SZERVIZ.

SZEMÉLYES ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI SZERVIZ.

A My BMW Service egy egész sor, az életét megkönnyítő szolgáltatást nyújt Önnek. A kínálatban az online szervizidőpont-foglalástól a BMW-jével való – különösen a My BMW appon keresztüli – hálózati kommunikáción át az érintkezésmentes szervizig minden megtalálható, mely utóbbinak jóvoltából elkerülhető a hosszas várakozás. A sort a Smart Video Communication szolgáltatás teszi teljessé, amelynek köszönhetően maximálisan átlátható a szervizelés menete. Digitális szolgáltatásunk tehát mindenben igazodik az Ön szükségleteihez és kívánalmaihoz.

BMW SZERVIZ 5+.

Amire mindig lehet számítani: BMW Service 5+. Legyen szó a fékekről, a motorolajról vagy éppen a mikroszűrőről: az egyszeri alkalommal fizetendő BMW Service 5+ szolgáltatás vonzó ára tartalmazza az alkatrészek költségét és a munkadíjat. E nagyszerű ajánlat minden ötéves vagy régebbi BMW modellhez elérhető – hiszen minél idősebb az Ön autója, annál kevezőbb feltételekkel szervizeltetheti azt.

BMW SERVICE 5+.
BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK.

BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK.

Ön és a BMW-je a lehető legjobb kezekben vannak a hivatalos BMW márkaszerviznél. A hosszútávra szóló szervizcsomagoktól – mint amilyen például a BMW Service Inclusive – a vonzó, all-inclusive áras BMW Service 5+ szolgáltatáson át egészen a személyes érintkezés nélküli szervizig vagy az eredeti BMW motorolaj-szervizig és számos egyéb, testre szabott szolgáltatásig mindig ott van a tarsolyunkban az, ami optimális megoldást jelent az Ön számára. Legyen bármilyen BMW-je, illetve egyedi igénye, szolgáltatásainkra bizton számíthat – azon a sok-sok gondtalan kilométeren át, amelyek Ön előtt állnak.

Fedezze fel

ÖN KÉRDEZ, MI VÁLASZOLUNK.

Mekkora a megfelelő guminyomás?

A BMW által jóváhagyott gumiabroncsméretekhez tartozó nyomásértékek a B-oszlopon található matricáról olvashatók le, amikor a vezetőoldali ajtó nyitva van.

Típustól és gyártási időtől függően a járműben elektronikus gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer működik. A kerekeknél elhelyezett érzkelőkhöz egy felhasználói menü tartozik, amely a központi információs kijelzőn (CID) látható.

Milyen gyakran érdemes ellenőrizni a guminyomást?

A megfelelő nyomás alapvető fontosságú a gumik élettartama, a menetbiztonság és -kényelem, valamint a fogyasztás szempontjából. Pontosan ezért azt javasoljuk, hogy havonta legalább kétszer, valamint a hosszú utazásokat megelőzően ellenőrizze a nyomást és szükség esetén pótolja azt. Mindezt akkor is tegye meg, ha autója elektronikusan figyeli a nyomást.

Amennyiben autójában szükségpótkerék található, úgy utóbbit is ellenőrizze minden alkalommal.

A feltüntetett abroncsnyomási értékek hideg vagy a környezettel azonos hőmérsékletű gumiabroncsokra vonatkoznak.

Mit jelent az, hogy egy gumiabroncs csillagjelöléssel rendelkezik?

A csillagjelölés a BMW hivatalos jóváhagyását jelzi. A csillagjelölésű BMW gumiabroncsok mindegyikét a vezető gumiabroncs-gyártókkal együttműködve fejlesztették ki és tesztelték le annak érdekében, hogy azok a lehető legjobban harmonizáljanak az Ön BMW-jével – szavatolva ezzel az optimális viselkedést, kényelmet és biztonságot.

Hogyan találok megfelelő gumikat az autómhoz?

Amennyiben kerekeket és hozzájuk illő gumiabroncsokat szeretne vásárolni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot hivatalos BMW márkakereskedőjével vagy márkaszervizével.

Mikor jön el az ideje a nyári gumik feltételének?

A téli és a nyári gumiabroncsok cseréje akkor válik esedékessé, amikor a külső hőmérséklet 7 °C körül alakul. Ha ennél hűvösebb van, a téli gumik jelentik a legjobb választást. A fenti hőmérséklet felett a nyári gumik nyújtják a legnagyobb biztonságot és a legnagyobb kényelmet.

Cseréljem vagy megtartsam a gumijaimat?

Az útfogás mértékét és a menettulajdonságokat nagyban befolyásolja a gumik profilmélysége. A biztonságos és kellemes autózáshoz a BMW a nyári gumik esetében minimálisan 3, a téli gumiknál pedig legalább 4 mm-es profilmélységet javasol. A nyári autózáshoz a legjobb választást a számos hosszanti barázdával és nagyméretű futófelületi blokkokkal rendelkező, a nyári melegre optimalizált anyagösszetételű, megfelelő profilmélységű eredeti BMW nyári gumiabroncsok jelentik.