Schneider Autóház Kft. | BMW UKL MPerformance ajánlat

BMW M Performance Modellek

BMW M Performance MODELLEK

Mik is azok az M Performance modellek?

A BMW M Performance modellek egy tökéletes átmenetet képeznek a versenyautózásra is szánt BMW M és köznapi használatra szánt BMW modellek közt, birtokolva az „M-es géneket” és az egyes sorozatok legelőnyösebb tulajdonságait. A végeredmény egy kényelmes és dinamikus városi sportmodell.
Mindemellett a legtöbb modellhez elérhető páratlan megjelenést kölcsönző, egyedien sportos M Performance tartozékkal még inkább kitűnhet a többi jármű közül.

ÍZELÍTŐ A SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNYRŐL ÉS AZ AJÁNLATBAN RÉSZTVEVŐ MODELLEK TOVÁBBI TARTALMÁRÓL

BMW1 videó
BMW 1

BMW M Performance TARTOZÉKOK

Merüljön el az elképesztően sportos M Performance tartozékok világában:

A sportos megjelenéstől, a versenyautós karakterig az M Performance tartozékokon át vezet az út, melyek a legtöbb BMW modellhez elérhetők. Az aerodinamika, a hajtáslánc, a külső dizájn, a műszerfal, a futómű és a kerekek kategóriáiba csoportosított tartozékok közt megtalálhatja az Ön autójához leginkább illő darabokat.

A tartozéklisták modellenként eltérőek, pontos információ érdekében vegye fel a kapcsolatot BMW Márkakereskedésével.

Alcantara kormány szett karbon betéttel

Alcantara kormány szett karbon betéttel

A magas minőségű Alcantara kormánykerék minden hőmérsékletben kitűnő tapintási érzetet nyújt és kiváló fogása hozzájárul a sportos kormányzás élményéhez.

M Performance hátsó légterelő szárny

M Performance hátsó légterelő szárny

A hátsó légterelő hozzájárul az aerodinamikai értékek optimalizálásához, tartós anyagának köszönhetően prémium minőséget és dinamikus megjelenést kölcsönöz.

Oldalsó légterelő toldat

Oldalsó légterelő toldat

A stílusos oldalsó légterelők szintén segítenek az aerodinamika hatékonyságának növelésében, nem utolsó sorban hozzájárulva az áramvonalas megjelenéshez.

20 col fekete színű komplett kerék szett defekttűrő nyári abronccsal szerelve

20” fekete színű komplett kerék szett defekttűrő nyári abronccsal szerelve

A fekete könnyűfém keréktárcsák és defekttűrő kerekek stílusos megjelenésükön túl a különböző úttípusok okozta akadályokat is kitűnően kezelik, továbbá a megfelelő trakció biztosításában is létfontosságú szerepet játszanak.

A kép illusztráció. Az ajánlat a 2021. április 1-től megrendelt konkrét konfigurációval rendelkező Black és Black&White edition modellekre vonatkozik és visszavonásig érvényes. A hirdetés nem minősül ajánlatnak, a tájékoztatás nem teljes körű. További információkért és az akcióval kapcsolatos további részletekért érdeklődjön a promócióban résztvevő BMW Márkakereskedésekben.

BMW M135i xDrive
Átlagfogyasztás (l/100 km): 7,3-7,8
CO₂-kibocsátás (g/km): 167-178

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Átlagfogyasztás (l/100 km): 7,1-7,8
CO₂-kibocsátás (g/km): 162-177

BMW X2 M35i:
Átlagfogyasztás (l/100 km): 7,6-8,1
CO₂-kibocsátás (g/km): 174-185

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.